Vikariera i våra verksamheter

Linköpings kommun behöver nu fylla på Vikariebanken med timanställda vikarier inom skola och förskoleverksamhet.

Arbetet som timvikarie i Linköpings kommun är omväxlande och roligt. Som timvikarie träffar du många barn och elever varje dag och är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö i våra verksamheter.

Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet och social kompetens eftersom du ofta byter arbetsplats. Som timvikarie kan du bli uppbokad med kort varsel de dagar du uppgett att du har möjlighet att arbeta.

Till våra förskolor och skolor söker vi i första hand dig med behörig utbildning, i andra hand dig med erfarenhet och personlig lämplighet för uppdraget. En förutsättning är att du tycker om att möta barn, elever och kollegor utifrån verksamhetens behov och önskemål. Du ska kunna kommunicera med barn och elever på svenska.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att träffa nya människor. Du har förmågan att se barns- och elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att få arbeta inom förskola, skola och ungdoms- och fritidsverksamhet måste du enligt lag lämna in ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Blankett för detta utdrag som tillhandahålls av polisen finns nedan.

För att ansöka om tjänst som timvikarie, lämna din intresseanmälan via e-tjänsten, Vikariebanken

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 17 januari 2017