Teckenspråk: Förskola och annan pedagogisk verksamhet

Förskola och annan pedagogisk verksamhet erbjuds barn i åldern 1-5 år. Annan pedagogisk verksamhet innefattar pedagogisk omsorg (familjedaghem) och öppen förskola. Verksamheten bedrivs både av kommunen och av fristående alternativ.

Dessutom finns ett antal olika specialverksamheter för barn i behov av särskilt stöd eller för familjer med speciella tillsynsbehov, till exempel på kvällar och nätter. Det finns också möjlighet att inrätta så kallade flerfamiljssystem. Det bygger på att två eller flera familjer går samman och upplåter ett av hemmen för förskoleverksamhet.

Gemensam barnomsorg med Norrköping

Om du bor i Linköping men arbetar i Norrköping kan du också välja att ha ditt barn i någon av Norrköpings kommunala förskolor. Du kan ansöka om barnomsorg i Norrköpings kommun via deras hemsida.

Kontakt:

E-post: barnomsorg@linkoping.se