Årets guldstjärna går till dig!

Ja, till dig. Du som fyllt Linköpings hus och gator med liv. Du som jobbat och du som pluggat. Du som sportat och du som dansat. Du som sjungit och spelat, läst och målat. Som har pratat och skrattat, gråtit och älskat.

Gott nytt år

 

Årets guldstjärna går till dig som fått vår stad att växa. Du som fött barn och du som flyttat hit. Du som byggt hus och du som anlagt vägar. Du som drivit företag och du som undervisat. Som har chansat och peppat, vågat och vunnit.

En guldstjärna också till dig som gjort Linköping till årets studentstad. Som har tyckt och tänkt, argumenterat och inspirerat. Till dig som fått stadens evenemang att lysa och till dig som gjort dem möjliga. Du som stått i kö och du som sjungit med. Du som riggat scenen och du som fixat fika. Som har skjutsat och hämtat, lyssnat och kramats.

En guldstjärna till dig som tänkt på miljön i stort och i smått. Du som sorterat papper och du som sparat el. Du som tagit bussen och du som cyklat i ur och skur. Som känt ansvar och medmänsklighet, styrka och hopp.

Årets största guldstjärna går till dig. Det är du som får Linköping att glänsa. 

Så från oss alla till just dig – ett riktigt gott nytt år!

 

Linköpings kommun

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Hjälp oss förbättra webbplatsen

Hur skulle den här sidan kunna bli bättre?

Senast uppdaterad den 31 december 2016