Kommunalrådet Catarina Rosencrantz (M) slutar

Kommunalrådet Catarina Rosencrantz (M) lämnar sina uppdrag efter sommaren.

Catarina Rosencrantz är idag vice ordförande i barn- och ungdomsnämnden och ledamot av Stångåstadens styrelse. Föregående två mandatperioder var hon ordförande i barn- och ungdomsnämnden.

– Jag kommer att på egen begäran lämna alla mina politiska uppdrag i Linköpings kommun i september. Det har varit fantastiska år i snabb utveckling och förändring som jag har varit med om. Ett omfattande förändringsarbete har genomförts inom utbildningsområdet som fokuserat på ökade kunskaper i skolan för att bättre rusta våra barn och elever för framtiden Det är jag stolt över, säger Catarina Rosencrantz.

– Nu är tiden mogen att lämna över till någon som tar vid och långsiktigt engagerar sig vidare i utbildningsfrågorna och också ges tid att inför valet växa in i rollen. Jag vill särskilt tacka alla fantastiska medarbetare för ett stimulerande, berikande och roligt samarbete de år jag varit engagerad i barn- och ungdomsnämnden.

Senast uppdaterad den 2 juni 2017