Linköpings kommun nominerad till Publishingpriset

Linköpings kommun är nominerad till Publishingpriset 2017 inom kategorin film. Tävlingsbidraget är Linköpingsfilmen som gjorts i samarbete med Kojan Film. Vinnaren offentliggörs den 23 oktober.

Linköpings kommuns film Linköping – där idéer blir verklighet har gått till final i Publishingpriset 2017. Filmen har gjorts i samarbete med Kojan Film och vann i våras även det regionala Agdapriset för rörlig bild.

– Det är hedrande att vi nu också blivit nominerade till det prestigefyllda Publishingpriset. Vi är mycket stolta över filmen och allt det fantastiska arbete som ligger bakom den, säger kommunikationsdirektör Catarina Thuning.

Publishingpriset är en jurybedömd tävling för film, print och webb. Årets tävling har 40 kategorier. Linköpingsfilmen är en av åtta nominerade i kategorin Filmer som marknadsför tjänster. Linköping tävlar mot bland annat Region Västmanland, Järva ungdomsmottagning och Friskis&Svettis. Filmbidragen bedöms utifrån design, filmfoto, ljud och regi. Vinnarna offentliggörs på en gala i Stockholm den 23 oktober.

Senast uppdaterad den 30 augusti 2017