Studentmedarbetare - Omsorgs- och äldreförvaltningen

Sista ansökningsdatum: 2017-04-10
Referensnummer: 2017/517
Antal lediga tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: Deltid
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Tillträde: augusti/september 2017

Kontaktperson:
Ulla Lindberg, planeringsledare, 013-26 31 94
Angelika Nordin, HR, 013-29 47 26

Ansök här!

Omsorgs- och äldreförvaltningen

Inom Linköpings kommun finns många av Sveriges allra viktigaste jobb. Det handlar om spännande och utmanande uppdrag med syfte att skapa goda förutsättningar för alla som lever, arbetar, studerar och driver företag här. Det handlar om mod, mångfald och medmänsklighet – och om viljan att ligga i framkant och göra skillnad. Här tror vi att du har mycket att bidra med.

Vi söker dig som ska påbörja det sista utbildningsåret hösten 2017 vid Linköpings universitet inom beteendevetenskapliga eller statsvetenskapliga ämnen. Som studentmedarbetare erbjuds du en möjlighet att omsätta teoretiska kunskaper till praktisk kunskap samt få värdefull arbetslivserfarenhet. Du är viktig för oss då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Om arbetsplatsen

Linköpings kommun är en ständigt växande kommun och för att kvalitetssäkra det ökade vårdbehovet arbetar vi ständigt med analyser och utvärderingar. Arbetet genomförs för att kunna erbjuda en kvalitativ vård för våra brukare och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare för att locka rätt medarbetare. Vi söker ligga i framkant genom att ta in ny forskning inom omvårdnad samt göra uppföljningsarbeten och statistikbearbetning ute i verksamheterna.

Du kommer att tillhöra verksamheten Omsorgs- och äldreförvaltningen och Kvalitets- och utvärderingskontoret. Du kommer att få en arbetsplats hos oss i våra lokaler i centrala Linköping.

Beskrivning av uppdraget

Du ska i nära samarbete med handledare arbeta med alla delar av uppdraget, såsom deltagande i brukarundersökningar, uppföljningar, utredningar, analyser, projektdeltagande samt statistikbearbetning inom äldre- och omsorgsnämndens områden. Vi ser gärna att du även kommer med förslag på utveckling av vårt arbete. 

Arbetslivserfarenhet är önskvärt att du har och om du har erfarenhet från vård och omsorg är det extra meriterande.

Önskvärd utbildning/program för uppdrag

  • Beteendevenskap
  • Statsvetenskap
  • Socionom
  • Samhällsvetare

Personliga kompetenser

  • Analysförmåga
  • God kommunikativ förmåga
  • Flexibel
  • Självgående
  • Strukturerad och kvalitetsmedveten


Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi Dig!

I Linköpings kommun är idéer och innovation centralt. Det är nämligen idérikedomen hos kommunens engagerade och inflytelserika medarbetare som ger Linköping möjligheten att utvecklas och vara en av Sveriges snabbast växande städer. Här är kreativitet, mångfald och jämställdhet minst lika viktigt som att ligga i framkant när det gäller världsledande högteknologi och nytänkande forskning. Tillsammans förbättrar vi våra invånares vardag och framtid. Linköping - Där idéer blir verklighet.

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande använder vi rekryteringsverktyget MyNetwork. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i den digitala ansökan noga.

Linköpings kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens oavsett kön, könsidentitet/könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras i enlighet med de bestämmelser som regleras av PUL (personuppgiftslagen).Kommunens nämnder är personuppgiftsansvariga för personuppgifter som behandlas inom respektive nämnds verksamhetsområde.

Kommunens verksamheter omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att uppgifter som lämnas till kommunen kan lämnas ut till den som begär det. Det gäller dock inte uppgifter som omfattas av sekretess.

Mer information om kommunens hantering av personuppgifter, offentliga handlingar och sekretess hittar du här:

www.linkoping.se/kommun-och-politik/overklaga-beslut-rattssakerhet/

Ansök här!

Senast uppdaterad den 10 april 2017