Resultat
Här kan du se genomförda kontroller och eventuella avvikelser under de senaste tre åren.Vid kontrollen konstaterades inga eller bara några få, mindre avvikelser inom de områden som kontrollerades. Avvikelserna bedömdes inte som allvarliga men följs upp vid nästa ordinarie kontroll.
Vid kontrollen konstaterades avvikelser som kräver en extra uppföljande kontroll. Att en verksamhet har avvikelser som kräver extra uppföljande besök innebär inte att det är farligt att äta eller handla där.
Verksamheten är ny eller har inte fått kontroll. Alla verksamheter kontrolleras inte varje år. Små verksamheter och de med låga risker inom livsmedelssäkerhet kontrolleras vartannat eller vart tredje år.
2023-12-19
Ingen eller mindre avvikelse
Oanmäld
Uppföljande
2023-09-20
Uppföljande kontroll krävs
Information om livsmedel
Ingen information om livsmedel får vara vilseledande. Förpackade livsmedel ska vara märkta med ingrediensförteckning, mängd och hållbarhetsdatum med mera.
Spårbarhet
Företag ska kunna spåra alla livsmedel ett steg bakåt. De ska veta varifrån de har köpt varje vara. Företag som säljer vidare till andra företag, till exempel grossister och tillverkare, ska också kunna spåra till vem de har sålt sina varor. Detta för att man ska kunna spåra livsmedel som visar sig vara farliga, och stoppa fortsatt spridning.
Hygien
Hygien inbegriper lokalens utformning och skick, rengöring, personalhygien, skadedjursbekämpning, förvaringstemperaturer och vattenförsörjning. Hit räknas också företagarens och personalens kunskap om livsmedelshygien och de regler som gäller, samt att företaget följer regler om återkallande av livsmedel som inte är säkra.
Oanmäld
Planerad
2023-09-20
Ingen eller mindre avvikelse
Oanmäld
Uppföljande
2022-11-17
Ingen eller mindre avvikelse
Information om livsmedel
Ingen information om livsmedel får vara vilseledande. Förpackade livsmedel ska vara märkta med ingrediensförteckning, mängd och hållbarhetsdatum med mera.
Oanmäld
Uppföljande
2022-11-03
Ingen eller mindre avvikelse
Oanmäld
Uppföljande