Hoppa till huvudinnehåll

Avslutning och studentutspring 2024

Fredag 14 juni är det dags för skolavslutning och studentfirande på S:t Lars gymnasium. Utspringet för våra studenter sker klockan 11:15 från S:t Larskyrkan. Firandet inne i kyrkan är endast till för elever och personal.

 

Avslutningshögtid

Fredag 14 juni klockan 10:00 har vi våran avslutningshögtid i S:t Larskyrkan. Det blir traditionsenligt med musik från skolans elever, kören och tal från elever och personal. Firandet inne i kyrkan är endast till för elever och personal.

Studentutspring 11:15 i S:t Larsparken 

Klockan 11:15 springer studenterna ut och detta sker från kyrkans stora portar, ut i S:t Larsparken mot Storgatan. Firandet inne i kyrkan är endast till för elever och personal.

Då vi tidigare haft ett stort problem med plastkonfetti vill vi särskilt påminna om att det sedan april 2022 finns ett förbud mot att använda plastkonfetti utomhus. Detta räknas som nedskräpning och kan bötfällas. Förbudet är till för att minska mängden mikroplast i naturen. Vi vädjar därför till er alla att inte använda denna typ av firande, utan istället fira hållbart utan konfetti oavsett om den är av plast eller papper.

Varmt välkomna att fira våra studenter i S:t Larsparken!

Senast uppdaterad den 21 maj 2024